QÜESTIONS I DUBTES FREQÜENTS
P - SMTEXTIL POT OFERIR TRASLLATS I/O INSTAL.LACIONS DE MÀQUINES?

R - Si, podem desmuntar, traslladar i muntar totes aquelles màquines en les què ens especialitzem i que podeu trobar detallades a l'apartat de Maquinària.P - COM PODEM SABER L'ESTAT EN QUÈ ES TROBEN LES MÀQUINES QUE COMPREM A SMTEXTIL?

R - Fàcilment, ja que SMTEXTIL classifica les màquines que ven en :
  • TCE Significa màquines completes, en l'estat en què es troben, sense revisar i sense garantia.
  • MPR Significa màquines completes, netes, revisades parcialment, pintades i amb una garantia mecànica de tres mesos.
  • MTR Significa màquines completes, netes, totalment revisades, pintades i amb una garantia mecànica i elèctrica de sis mesos.


P - SMTEXTIL PROPORCIONA RECANVIS DE LES MÀQUINES QUE VEN?

R - Si, podem proporcionar Recanvis de totes les màquines que venem ja siguin nous o d'ocasió en molt bon estat.P - PODEM CONFIAR EN SMTEXTIL?

R - Després de més de 30 anys d'experiència en el sector sabem del cert que la millor publicitat és la què ens donen els nostres clients mitjançant el " boca-orella", així doncs caldria traslladar la qüestió en els nostres clients.P - DISPOSEU D'ATENCIÓ IMMEDIATA AL CLIENT EN CAS D'AVARIA?

R - Sabem que el fet de sol.lucionar una avaria en un moment determinat no té preu; és per això que disposem d'un servei que intenta discriminar de bon principi si es tracta d'un problema mecànic o elèctric/electrònic. Mitjançant els nostres tècnics es dóna la màxima prioritat a l'avaria i es soluciona.P - ACCEPTEU MÀQUINES EN ELS VOSTRES MAGATZEMS EN DIPÒSIT?

R - Si, el nostre interès de tenir constantment el magatzem actualitzat ens permet d'oferir en els nostres clients un servei personalitzat per emmagatzemar les màquines sobrants en les nostres instal.lacions, el què permet presentar-les, engegar-les i fer totes les demostracions necessàries a clients potencials, obtenint sens dubte bons resultats en la venda.P - ACTUALITZEU SOVINT L'APARTAT DE MAQUINÀRIA?

R - L'apartat de Maquinària és una base de dades enllaçada directament on-line a la pàgina web i actualitzada pràcticament a diari.P - ES PODEN TROBAR COMPLEMENTS O ACCESSORIS DE DIFERENTS MÀQUINES A L'APARTAT DE MAQUINÀRIA?

R - Si, es poden trobar complements i qualsevol altre tipus d'accessoris, recanvis de màquines, etc., i la manera més fàcil de buscar-ho és :

Pel tipus de família el qual pertany el complement o qualsevol altre peça que estiguem buscant. Això vol dir per exemple que en el procés de Bobinat i Torçat i dins la família de Bobinadores Automàtiques podem trobar a part de màquines : Purgadors, Lots de Recanvi, Motors …