El primer de març de l'any 1970, l'actual gerent de Sabadell Maquinària Textil, SL, Joan Pons i Capellas, va començar la seva activitat metal.lúrgica fent la reparació de pintes (de gills, de pentinadores, de rams, etc.) i comercialitzant diversos tipus d'accessoris i agulles tèxtils.

L'any 1988, va néixer Sabadell Maquinària Tèxtil, SL que continuà desenvolupant les mateixes activitats de reparació i venda de pintes i diversos accessoris, però que alhora començà la compra, venda i reparació de maquinària tèxtil.

Els trets principals de Sabadell Maquinària Tèxtil SL són el tracte personalitzat que reben els nostres clients, el fet opcional de poder lliurar les màquines completament revisades, amb total garantia i tenir un bon servei postvenda.

La millor garantia per als nostres clients és la de treballar satisfactòriament amb una empresa que reuneix experiència, professionalitat i seriositat; amb una trajectòria ascendent que ha estat i és la prova de la nostra eficàcia i el nostre futur.


Sabadell Maquinària Tèxtil, SL es troba en una antiga colònia tèxtil de més de 13.000 m2 anomenada els Comtals i situada en el terme de Manresa (a 60 km de Barcelona).

Benvinguts a la nostra pàgina web !!!