REPARACIÓ
Agulles

Després de més de 30 anys d'experiència dedicats a la Reparació i Substitució d'Agulles de Gill, Pentinadora, Carda i Plaquetes de Ram, disposem d'un ampli estoc que ens permet ésser al capdavant de les empreses Europees en la venda d'Agulles.

Per a més informació Obrir Formulari.

RECANVIS D'OCASIÓ
Sabadell Maquinària Tèxtil, S.L. des dels seus inicis ha tingut una gran sensibilitat per totes aquelles empreses que econòmicament no poden adquirir productes de Nova Construcció.

És per això que més d'un 50% de tot el recanvi que venem és Recanvi d'Ocasió totalment revisat i garantit.

Si desitja rebre més informació sobre el Recanvi Usat o simplement vol fer alguna consulta Obrir Formulari.
 

RECANVIS NOUS
Control Plates

Aquest sistema sense pintes va canviar el mètode de treball per a moltes fibres naturals i sintètiques degut a la versatilitat que proporcionen diferents tipus de Freses en els Caps Rotatius.
Raspalls Circulars

Els Raspalls Circulars així com els Raspallets netejadors de la Pinça, ja sigui en Pentinadores Schlumberger o Sant'Andrea són al ser d'un sol ús, un dels motius d'èxit més preuats per els Pentinatges i Repentinatges.
Pintes

Poder oferir en els nostres clients un ventall tan ampli de Pintes ja sigui per a Gills d'alta Velocitat o per a Gills de Vissensfi, vestint les Pintes amb Resina, Estany o directament a Pressió mitjançant els inserts, és sens dubte, més que un servei, tenint en compte la tendència general de les empreses a reduir els estocs.
Bandes de Pinta Fixa

Més de 20 tipus diferents de Bandes de Pinta Fixa tenim disponibles depenent del número d'agulles per centímetre i de la conicitat de les agulles.
Bosses de Pentinadora

La mescla de materials Sintètics i del Cuir ha donat fruit a una de les Bosses de Pentinadora més duraderes del mercat, el què demostra la gran acceptació que han tingut darrerament.
Segments

Un sistema revolucionari d'una alta qualitat que permet substituir ràpidament les Barretes dels Segments i que cada cop més està competint amb la firma Staedtler.
Càpsules de Tensió

L'última novetat que presenta Sabadell Maquinària Tèxtil, S.L. són els Plats de Sobrealimentació i les Càpsules de Tensió de les Dobles Torsions. Disposem d'una gran varietat de Càpsules per a Dobles Torsions Volkmann (amb o sense enfilada pneumàtica), Hamel, Savio, Saurer Allma, Rpr, Barmag...
Per a més informació o per fer alguna consulta... Obrir Formulari!